Candy Crush Saga Sınırsız Can ve Güçlendirici Hilesi | 2023



Candy Crush Saga oyununda Bölüm Geçme, Can ve Güçlendirici hilesi nasıl yapılır? Facebook en çok oynanan oyunu olan Candy Crush Saga için en çok tercih edilen hile burada... Bu Hile yardımıyla bölümleri geçebilir, Sonsuz Can ve Sonsuz Güçlendiriciniz olabilir. Can sayınızı nasıl artırabilirsin? ya da takıldığınız bölümleri nasıl geçebilirsin? Bütün bu soruların için basit bir hilemiz var :)

Candy Crush Saga v1.237.0.3 HAMLE HİLELİ APK, şeker kırma oyunlarını seven hocalarım için güncel sürümünü ekleme gereği duyduğum yapımcılığını ünlü KING firmasının üstlendiği Android platformunun sevilen oyunlarından birisidir. Amacınız bulunduğunuz bölümlerde en az üç aynı şekere yan-yana getirmek patlatmak ve sizden istenilen görevleri tamamlamaktır. Candy Crush Saga içinde yaşanan genel zorluklardan dolayı MOD APK yani +100 hamle hileli, tüm bölümler açık, sınırsız can hileli olarak sunuyorum bu sayede oyunun keyfini sonuna kadar çıkarabilir, istediğiniz bölümden başlayıp rahatça tamamlayabilirsiniz. Yüzlerce bölüm, kırılmayı bekleyen şekerler, özel yetenekleriniz ve dahası sizleri bekliyor. Candy Crush Saga v1.141.1.1 sürümünde yeni seviyeler eklenmiş olup, hata düzenlemeleri yapılmıştır. Grafikleri 3D-2D olup ses kalitesi iyi seviyededir. Kontroller tek parmak ile sağlanabilmektedir. Candy Crush Saga Play Store’da 24.100.000’den fazla indirilmiştir.


OYUNUMUZDAN GÖRÜNTÜLER




  • Tüm aşamaların kilidi açıldı
  • Can Sınırsız
  • Sınırsız güçlendirici




2. YÖNTEM 

  • Candy Crush’ı oynayın ve 5 adet can hakkınızı bitirin.
  • Android yada İOS Telefonunuzdaki ayarları açın . Tarih ve saate ayarlarına gidin.
  • Zamanı 1-2 saat ileri alın.
  • Candy Crush’ı açın ve 5 adet ücretsiz can hakkınız olduğunu görün.
  • Candy Crush’ı kapatın. Tarih ve Saat ayarlarınız dan zamanı geri eski haline alın.
  • Tekrar Candy Crush’ı açın 5 Adet Can hakkınızın olduğunu göreceksiniz.




Etiketler; apk hile indir,apk indir,clash of clans apk indir,clash of clans hile,crush saga hile , candy saga hile , candy saga , candy crush saga hile , candy crush saga 1.237.0.3 , candy crush hilesi , candy crush hile indir , candy crush indir , candy crush saga hile indir , candy crush saga indir , candy crush saga hilesi , facebook candy crush saga hile , candy crush apk , candy crush hile apk , candy soda crush hile , candy crush soda , candy crush android hile , candy crush saga apk hile , candy crush saga apk , mozilla , candy

1 Yorumlar

Yorum Gönder

Yorum Yap

Daha yeni Daha eski